Receptionist till Rödeby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Rödeby vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi 20 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans för att möta våra 6500 listade patienter. Här möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Rödeby vårdcentral är miljöcertifierad.

Arbetsbeskrivning

Du är välkommen att bli en medarbetare i vår arbetsgrupp! Som receptionist kommer du, förutom receptionsarbete, även att ha uppgifter såsom posthantering, inskrivning av remissvar samt andra dokument. Du kommer att ha telefonkontakt med patienter och andra vårdgivare.

Kvalifikationer

Tempot är ofta högt så du bör vara flexibel och stresstålig. Du har goda kunskaper i svenska språket och datorvana. Erfarenhet av arbete i vårdsystemet System Cross är meriterande. Noggrannhet och serviceinriktad är egenskaper vi värdesätter. Du har även lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är ansvarsfull i ditt arbete och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Receptionist, telefonist
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde den 15 maj.
Varaktighet
3-6 månader
Tidsbegränsad till
2020-08-30
Antal platser
1
Publicerad
2020-03-20
Ansök senast
2020-04-05
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Rodeby-vardcentral-Rodeby/

Upplysningar

  • Du når våra fackliga representanter via vår växel
    Telefon: 0455-731000
  • Kristin Svensson
    Tf Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 54 41
    E-post: Kristin Svensson

Ansökan

Referensnummer: A942082
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.