Samtalsterapeut med grundläggande psykoterapiutbildning till ätstörningsenheten

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi söker dig som vill vara en del i vårt team på ätstörningsenheten som finns inom länsgemensam psykiatri. Vårt upptagningsområde är hela länet med placering i Karlskrona. Inom länsgemensam psykiatri får Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det psykiatriska området. Verksamheten kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Vårt team består av sjukgymnaster, skötare, sjuksköterska, psykolog, specialistläkare, dietist och kurator. Vi kan erbjuda ett spännande och intressant arbete i ett varmt och positivt arbetslag. Vi erbjuder dig kontinuerlig teamhandledning och god möjlighet till kompetensutveckling.

Arbetsbeskrivning

Som samtalsterapeut träffar du patienter från åldrar 16 år och uppåt. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans lägger upp behandling och stöd för patienterna. Du kommer att ha egna patienter i terapeutiska samtal, anhörigsamtal samt delta inom dagvårdverksamheten. På enheten finns en mottagningsdel och en dagvårdsverksamhet med 6 platser (plus två för enbart matstöd). Här ges olika stöd där samtliga i teamet ansvarar för verksamhetens innehåll.

Kvalifikationer

Kurator med grundläggande psykoterapiutbildning, steg 1 eller annan yrkeskategori som arbetsgivaren finner likvärdig. Du ska kunna arbeta självständigt, ha god självkännedom och ha ett reflekterande förhållningssätt samt ett gott bemötande. Körkort är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Socialt arbete
Yrkeskategori
Samtalsterapeut
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Länsgemensam psykiatri
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-28
Ansök senast
2021-08-04
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1041724
Ansök

Övrig information

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning men med möjlighet till en tillsvidareanställning. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?