Leg. Psykolog till Vuxenpsykiatrin, mottagningen i Sölvesborg/Olofström

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Psykiatriska mottagningen i Sölvesborg verkar för kommunerna Sölvesborg och Olofström med ett upptagningsområde på cirka 30 000 invånare. Kliniken består av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg/Olofström och av mellanvård i samtliga kommuner samt heldygnsvård belägen på sjukhuset i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Den aktuella psykologtjänsten är på mottgagningen i Sölvesborg. Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med kompetent och engagerad personal. Vi lägger stor vikt vid kontinuerlig handledning och fortbildning.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är Leg. Psykolog. Vi ser att Du är en erfaren, lyhörd och nyfiken medarbetare som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll. Neuropsykologiskt utredningsarbete, psykoterapeutiskt behandlingsarbete, psykiatriska bedömningar och diagnostik samt utvecklingsarbete ingår i arbetsuppgifterna. Som psykolog hos oss kommer du, förutom ett spännande och utvecklande arbete, också att erbjudas goda möjligheter till vidareutbildning, specifika yrkesträffar och kontinuerlig handledning. Du har intresse av att utveckla Vuxenpsykiatrin i Blekinge, ge god vård samt verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och anhöriga.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Erfarenhet av psykiatriskt vårdarbete och neuropsykologiskt utredningsarbete. På våra mottagningar arbetar vi i team och en förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du tycker om att samverka, både med kollegor samt med aktörer utanför den egna verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav

Fakta om tjänsten

Kommun
Sölvesborg
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Psykolog
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser
1
Publicerad
2019-01-18
Ansök senast
2019-02-24
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Rune Olsson
    Avdelningschef mottagningen Sölvesborg
    Telefon: 0456 - 73 12 24

Ansökan

Referensnummer: A844418
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.