BIM-samordnare till avdelningen för fastighetsförvaltning, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionfastigheter har som huvudsaklig uppgift att erbjuda våra hyresgäster verksamhetsanpassade och ändamålsenliga lokaler. Region Blekinge disponerar ca 280 000 m2 lokalyta fördelat på framförallt sjukhus och vårdcentraler. Vi är ca 35 anställda som arbetar med fastighetsförvaltning samt ny- och ombyggnationer. Avdelningen för fastighetsförvaltning ansvarar för lokalförsörjning till Region Blekinges alla verksamheter. På avdelningen arbetar 11 medarbetare med bland annat fastighetsdokumentation, fastighetsekonomi, fastighetsutveckling, planerat underhåll, brandskydd samt hyresgästkontakter.

Arbetsbeskrivning

Som BIM-samordnare kommer du att vara Region Blekinges sakkunnige i CAD- och BIM frågor. I rollen ingår att ta fram och uppdatera riktlinjer och kravspecifikationer tillsammans med övriga i arbetsgruppen. Du ansvarar för fortlöpande kvalitetskontroller av informationsleveranser i byggprojekt och är en del i projektorganisationen, vilket medför ett nära samarbeta med konsulter och byggprojektledare. Du tillser att handlingar för byggprojekten utförs i överensstämmelse med våra anvisningar. Rollen innebär vidare att vara länken mellan projekt och fastighetsförvaltning och att tillse att rätt information förs över till fastighetsförvaltningen efter avslutat projekt. Befattningen och utförandet av uppdraget förutsätter mycket eget arbete i nära samarbete med övriga medarbetare inom avdelningen. Du utgår från Karlskrona, men ditt arbetsfält är hela Blekinge län.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleingenjör och/eller har annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du ska vara erfaren CAD/BIM-projektör och vi ser gärna att du har varit ansvarig för CAD/BIM samordning inom bygg- och installationssektorn samt 3D-modellering. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande och trivs med att jobba i team. Samarbetsförmåga, servicekänsla och självständighet är kännetecknande egenskaper för dig. Du är en god pedagog och kan förmedla budskap med tydlighet och enkelhet. Med din personlighet och ditt engagemang bidrar du till utveckling av avdelningen. B-körkort krävs.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Bygg och anläggning
Yrkeskategori
Fastighetsingenjör
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2020-05-14
Ansök senast
2020-06-07
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Tina Borgudd
  Avdelningchef för avd. för fastighetsförvaltning
  Telefon: 0455-73 61 03
 • Per-Inge Bäck
  Sveriges Ingenjörer
  Telefon: 0455-73 61 24
 • Joakim Persson
  Vision
  Telefon: 0455-73 61 34

Ansökan

Referensnummer: A955193
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.