Distriktssköterska eller Sjuksköterska till Ronneby Vårdcentral, vikariat

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Ronneby vårdcentral ingår i Hälsoval. På vårdcentralen är vi ca 30 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans för att möta våra patienter. Vårdcentralen har drygt 10 200 listade patienter. Vi har specialistsköterskemottagningar inom diabetes, astma/KOL/livsstil/vaccination/BHV och seniormottagning. Vårdcentralen är miljöcertifierad. Välkommen till vårt härliga gäng!

Arbetsbeskrivning

Som distriktssköterska/sjuksköterska på Ronneby vårdcentral möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Här förekommer arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Du har ett genuint intresse för att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är stresstålig. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Har du en specialistkompetens så är det positivt. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag - så skicka in din ansökan redan idag.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten avser ett vikariat för perioden 2021-08-16 - 2022-10-30.
Varaktighet
6 månader eller längre
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-07-09
Ansök senast
2021-08-05
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Ronneby-vardcentral/

Upplysningar

  • Helena Wettergren
    Avdelningschef
    Telefon: 0457-731435
  • Emma Alderlöf-Pedersen
    Vårdförbundet
    Telefon: Kontaktas via växeln, 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A1044379
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?