Sjuksköterska till hematologimottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Medicinkliniken ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det invärtesmedicinska området och bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona. Kliniken består av två vårdavdelningar, två mottagningar med flera sektioner, njurcentrum, kuratorsverksamhet samt patientadministration.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ny kollega till hematologimottagningen i Karlskrona. Som sjuksköterska hos oss är du en viktig del av vårt team bestående av sjuksköterskor, läkare och sekreterare. Vi har även ett nära samarbete med andra specialistmottagningar samt paramedicinska resurser. Hos oss träffar du personer med olika hematologiska sjukdomar som är under utredning, behandling eller uppföljning. Här får du en varierad arbetsdag både bestående av administrativa sysslor och patientnära arbete. Du har egna patientbesök med farmakologiska behandlingar, så som cellgifter, immunterapi och blodtransfusion. Som sjuksköterska på hematologen arbetar du under stort egenansvar. Upplärningen sker tillsammans med vana kollegor och du får succesivt ta ett ökat eget ansvar för det dagliga arbetet. För att hålla dig uppdaterad och i framkant kvalitetsmässigt erbjuds du utbildningstillfällen och nätverksträffar för sjuksköterskor inom professionen regionalt och nationellt. Du kommer tillsammans med kollegorna ha uppdraget som kontaktsjuksköterska för våra patienter med cancerdiagnoser och går efter en tid hos oss därför särskild högskoleutbildning till kontaktsjuksköterska. Likaså kommer du efter en tids arbete erbjudas särskild utbildning för att på ett säkert sätt handha cytostatika, ett så kallat cytostatikakörkort. Utbildningarna genomförs under arbetstid.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet. Positivt är om du har erfarenhet inom erfarenhet av hematologisk vård och/eller cancervård. Vi söker dig som är positiv och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du bör även ha lätt för att organisera ditt arbete, vara noggrann och ansvarstagande. Du bör uppskatta att arbeta i team och känna att du får energi utav en varierande arbetsdag i högt tempo. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-06
Ansök senast
2021-10-10
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • My Almkvist
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 40 68
  • Johanna Björnstam
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A1052190
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?