Tandsköterska Folktandvården Sölvesborg

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. På Folktandvården i Sölvesborg är vi ett glatt gäng på 20 personer varav 6 tandläkare, 5 hygienister, 11 tandsköterskor och 1 receptionist. Här utför vi alla former av behandlingar, allt från implantatprotetik till dentoalveolär kirurgi. Kliniken ligger centralt med goda möjligheter att åka kollektivt.

Arbetsbeskrivning

Arbetet på kliniken präglas av Folktandvården Blekinges vision Frisk mun för alla. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder modern tandvård, hög kvalité och ett gott bemötande. Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Vi erbjuder Dig: - Ett kamratligt arbetsgäng - Förmånlig veckoarbetstid - Introduktionsprogram - Goda utvecklingsmöjligheter - Individuella kompetensutvecklingsmedel - Massage & friskvård - Modern klinik Som nyanställd deltar du i Folktandvårdens introduktionsprogram som sträcker sig över ett år. Genom den här introduktionen får du en god inblick i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är tandsköterska. Du är positiv, kan ta eget ansvar och egna initiativ. Du har lätt att samarbeta med andra. Du vill utvecklas inom din profession och som medarbetare. Vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten på kliniken och vi söker dig som vill vara med och forma klinikens framtid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Sölvesborg
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2021-03-11
Ansök senast
2021-04-11
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Katarina Ryhle
  Avdelningschef
  Telefon: 0456-73 12 50
  E-post: Katarina Ryhle
 • Annika Andersson
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0456-731250
  E-post: Annika Andersson
 • Melissa Landin
  Vision
  Telefon: 0456-73 12 50

Ansökan

Referensnummer: A1013498
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?