Tandläkare till Folktandvården Nättraby

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge och har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Folktandvården Nättraby är vackert beläget vid Nättrabyån, nära skärgård och natursköna områden. Här arbetar ett glatt och trevligt team på 12 personer; tre tandläkare, två tandhygienister och sju tandsköterskor. Man har även möjlighet att askultera på specialisttandvården. Nättraby ligger 15 km, med goda pendlingsförbindelser med buss, från havstaden Karlskrona. Boendemöjligheterna är många villa, radhus samt lägenhet oavsett så har du skärgården runt hörnet. Karlskrona erbjuder ett brett utbud av service och kommunikationer. Flygplats endast 40 minuter från centrum och dessutom direkttåg till Köpenhamn, så det är även lätt att tillfredsställa eventuell reslust!

Arbetsbeskrivning

På Folktandvården Nättraby ser vi det som centralt att sätta patienten i fokus. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och vill erbjuda modern tandvård med hög kvalitet och ett gott bemötande. Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Vi erbjuder dig: - ett glatt och gemytligt arbetsklimat med god handledning av erfarna tandläkare - ett variationsrikt behandlingspanorama - bra utvecklingsmöjligheter med egna kompetensförsörjningsmedel - massageförmån och friskvårdsbidrag Som nyanställd i Folktandvården Blekinge deltar du i det ettåriga introduktionsprogrammet som ger en god inblick i verksamheten. Är du nyutexaminerad finns det handledare på kliniken som stöttar dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - är legitimerad tandläkare - är positiv, öppen och har lätt att samarbeta - kan ta eget ansvar och egna initiativ - vill utvecklas inom sitt yrke Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2018-11-14
Ansök senast
2019-01-30
Läs mer
http://ltblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A828608
Ansök

Övrig information

Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.