Leg. sjukgymnast/fysioterapeut till mellanvården Karlskrona.

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vuxenpsykiatri öst verkar för kommunerna i Karlskrona och Ronneby med upptagningsområde på cirka 95 000 invånare. Kliniken består förutom av mellanvård och vuxenpsykiatriska mottagningar i Karlskrona och Ronneby även av en heldygnsvårdsavdelning belägen på sjukhuset i Karlskrona. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. I mellanvården arbetar läkare, psykolog, sjukgymnast/psykoterapeut (med placering i Ronneby), arbetsterapeut, kurator sjuksköterskor, skötare och medicinska sekreterare. Mellanvården som är en öppenvårdsmottagning är ett alternativ till heldygnsvård och ska både kunna förebygga heldygnsvård och utgöra ett stöd vid utslussning.

Arbetsbeskrivning

Självständigt psykiatriskt sjukgymnastiskt/fysioterapeutiskt arbete med bedömningar och behandlingar med basal kroppskännedom/BK och andra lämpliga metoder. I arbetsuppgifterna ingår också att dra upp riktlinjer för Vuxenpsykiatri östs arbete med levnadsvanor, samt att arbeta med dessa frågor individuellt och i grupp. Som sjukgymnast/fysioterapeut är du anställd i mellanvården, men du/ har också patienter från mottagning och uppdrag på avdelningen. En sjukgymnast/fysioterapeut är placerad i Ronneby. Med denna rekrytering söker vi en sjukgymnast/fysioterapeut som kommer att arbeta i Karlskrona. Du kommer givetvis att samarbeta med sjukgymnasten/fysioterapeuten i Ronneby. Du har intresse av att utveckla Vuxenpsykiatrin i Blekinge, ge god vård samt verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och närstående.

Kvalifikationer

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, vidareutbildning och erfarenhet av psykiatrisk problematik är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Fysioterapeut/Sjukgymnast
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Vuxenpsykiatri öst
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-19
Ansök senast
2021-12-12
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Lise-Lotte Södervall
  Avdelningschef Mellanvården Karlskrona
  Telefon: 0455-73 59 60
  E-post: Lise-Lotte Södervall
 • Gunilla Persson
  SACO
  Telefon: 0457 - 73 16 72
  E-post: Gunilla Persson

Ansökan

Referensnummer: A1070666
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?