Läkare till Rödeby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Rödeby vårdcentral är en av de mindre offentliga vårdcentralerna som ingår i hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi drygt 20 härliga medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans för att möta våra 6400 listade patienter. På Rödeby vårdcentral har vi jobbat oss bort från hierarkiska strukturer och lägger istället fokus på att patienternas behov ska tillgodoses. Här värderar vi allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid. Här trivs både personal och patienter, vilket också visar sig i diverse undersökningar. Vi är en arbetsplats som uppmuntrar kreativitet och nya idéer! Vårdcentralen ligger dessutom i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter samt är miljöcertifierad.

Arbetsbeskrivning

Som läkare vid Rödeby vårdcentral kommer du att arbeta brett inom det allmänmedicinska området och ha ansvar över patienter i alla åldrar och situationer. Arbetet innehåller allt från akuta sjukfall till förebyggande vård och livsstilsfrågor. Vid behov görs även hembesök. Om du har handledarutbildning kommer du även att ha möjlighet att handleda studenter och utbildningsläkare inom vår verksamhet och du kommer att erbjudas utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet. Vi erbjuder dig en välfungerande arbetsplats med god sammanhållning, nya spännande projekt och utmaningar.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom allmänmedicin. Du kan vara nyutexaminerad eller ha lång erfarenhet - det är dock meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Du har ett genuint intresse för att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och organisationsförmåga. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som kompletterar vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Vi kommer att intervjua och anställa fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag! Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-15
Ansök senast
2021-08-29
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Rodeby-vardcentral-Rodeby/

Upplysningar

 • Anna-Karin Larsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-735653
  E-post: Anna-Karin Larsson
 • Markus Bäckman
  BLF
 • Roger Engberg
  Allmänspecialist, Rödeby vårdcentral
  Telefon: 0455-735580

Ansökan

Referensnummer: A1038018
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?