Fysioterapeut/sjukgymnast till rehabiliteringskliniken, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Sjukgymnastikavdelningen på Blekingesjukhuset i Karlskrona tillgodoser behov av sjukgymnast på sjukhusets avdelningar såsom intensivvård, barn, stroke, ortopedi, medicin, kirurgi, thoraxkirurgi och infektion. Dessutom bedriver vi specialiserad öppenvård inom bland annat hjärt-, smärt-, neuro-, handrehab samt barn, reumatologi och lungmedicin. Just nu söker vi särskilt efter dig som är intresserad av att arbeta inom bland annat kirurgi, stroke, infektion.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. För att trivas hos oss är det viktigt att du är självständig, engagerad och vill fortsätta utveckla verksamheten. Stor hänsyn tas till god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Fysioterapeut/Sjukgymnast
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-03-26
Ansök senast
2021-04-25
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Anki Linder
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-734982
  E-post: Anki Linder
 • Lena Nygren-Bonnier
  Fysioterapeut
  Telefon: 0455-73 50 04
  E-post: Lena Nygren-Bonnier

Ansökan

Referensnummer: A1017750
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?