Semestervikariat kock till Kök och restaurang, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. 1 januari 2019 bildas nya Region Blekinge. Då går Landstinget Blekinge och nuvarande Region Blekinge samman i en organisation. Genom att slå samman skapas bättre förutsättningar för att effektivisera och arbeta långsiktigt med utveckling av samhällsservicen i Blekinge. Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Affärsområde Städ, kost och logistik med ca 280 medarbetare, består av 11 avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, städ, transport och vaktmästeri, materialdepå samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. Kök och restaurang i Karlskrona har som huvudsakligt uppdrag att laga mat till patienter inom landstinget. Dessutom lagas mat till personalrestaurangen på sjukhuset som även är öppen för allmänheten. I vår verksamhet jobbar vi för hållbara måltider på flera sätt, till exempel är vi KRAV-certifierade. Karlskrona kök är ett centralkök där ca 30 medarbetare arbetar. Här tillagas 600-800 portioner dagligen. Vår arbetsplats präglas starkt av samarbete och ett hälsofrämjande arbetssätt och vi söker nu sommarvikarier till vår avdelning.

Arbetsbeskrivning

Som kock hos oss har du ett genuint intresse för att laga god och näringsriktigt mat. Du jobbar med alla förekommande uppgifter i ett storkök (rotation tillämpas på arbetsplatsen). Arbetsuppgifterna varierar från tillagning av mat i produktionsköket, specialkost i dietköket, varupackning till avdelningarna, diskning samt förekommande uppgifter i vår restaurang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock, gärna med erfarenhet inom yrket. Kunskap om dietmatlagning är meriterande. Vem är du? Du är en kunnig matlagare som gillar att möta människor genom en god dialog. Du är flexibel, stresstålig och ansvarskännande i ditt arbetssätt. Vidare har du en positiv syn på människor och arbete. Du, som vi, tycker att det ska vara roligt att gå till jobbet! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hotell, restaurang, storhushåll
Yrkeskategori
Kock, storhushåll
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Städ, kost och logistik
Omfattning
Heltid
Antal platser
8
Publicerad
2018-12-15
Ansök senast
2019-05-12
Läs mer
http://ltblekinge.se/

Upplysningar

  • Magnus Helge
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 43 18
  • Susanne Johansson
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 66 59

Ansökan

Referensnummer: A836884
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.