Produktionssamordnare (Verksamhetsutvecklare) till Anestesikliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Är du vår nya medarbetare som vill ha utmaningar? Vi står i startgroparna för att påbörja en spännande process med utveckling av operationssjukvården och tillsammans ska vi ta oss an den uppskjutna vård vi har fått efter pandemin. Den här tjänsten medför att du kommer att sitta som spindeln i nätet och du får ett roligt och utvecklande arbete. Som produktionssamordnare (verksamhetsutvecklare) lyder du direkt under verksamhetschef för Anestesikliniken och ingår i Anestesiklinikens ledningsgrupp, men arbetar på uppdrag och mandat från styrgruppen för operationsplanering, Operationsstyrelsen. Du ingår i Operationsstyrelsen, och har där en aktiv roll med att förbereda de månatliga operationsstyrelsemötena med att ta fram aktuella produktionssiffror. Du arbetar med långsiktig planering och samordning. Du kommer att arbeta med olika insatser för att stödja och driva utvecklings- och förbättringsarbete. Arbetet innebär att du utifrån uppdrag självständigt och tillsammans med chefer och medarbetare på olika sätt kartlägger, följer upp och analyserar de olika verksamheterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, gärna med erfarenhet av att leda förändrings- och förbättringsarbete. Erfarenhet av arbete från operationsenhet, samt av operationsplanering är meriterande. Det är en fördel om du har vana vid siffror, statistik och besitter god analytisk förmåga. Du är flexibel, förändringsbenägen, drivande, noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarskännande. Du kan arbeta självständigt men även samarbeta och leda grupper där flera professioner ingår. Vi värderar högt att du tillför arbetsglädje och har ett positivt förhållningssätt till verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Vi arbetar löpande med urvalsarbetet, så sök redan idag! Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Region Blekinge krigsplacerar samtliga tillsvidareanställda medarbetare.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Vårdutvecklare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Anestesikliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Förordnandet som produktionssamordnare (verksamhetsutvecklare) är tidsbegränsat och kombineras med den tillsvidareanställning du har inom din egen profession.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-04-20
Ansök senast
2021-08-08
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Ulrika Siesing
  Verksamhetschef Anestesikliniken
  Telefon: 0455-73 52 70
 • Sofie Hillersand
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-735380
 • Dick Björk
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-735313
 • Lena Nilsson
  Vision
  Telefon: 0455-735381

Ansökan

Referensnummer: A1014368
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?