Läkare till Läkarbilen

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, rehabiliteringsverksamhet, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Arbetsbeskrivning

Som läkare vid Läkarbilen kommer du att arbeta brett inom det allmänmedicinska området med planerade och akuta hembesök i medborgarens hem. Verksamheten är mobil och länsövergripande, vi har etablerat en mycket god samverkan med såväl den kommunala Hälso- och sjukvården som med vårdcentralerna och sjukhusen. Om du har handledarutbildning kommer du även att ha möjlighet att handleda studenter och utbildningsläkare inom vår verksamhet och du kommer att erbjudas utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet. Vi erbjuder dig en välfungerande arbetsplats med god sammanhållning, nya spännande projekt och utmaningar samt möjligheten att styra över din egen tidbok.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och har du även specialistkompetens inom allmänmedicin eller annan specialistkompetens är detta meriterande. Så även om du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Du har ett genuint intresse för uppdraget, är serviceinriktad och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och organisationsförmåga. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som kompletterar vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Vi kommer att intervjua och anställa fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag! Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-05
Ansök senast
2021-08-01
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Boris Svensson
  Verksamhetschef
  E-post: Boris Svensson
 • Anna Svensson
  Verksamhetschef
  E-post: Anna Svensson
 • Markus Bäckman
  BLF
 • Joakim Ternelius
  Specialist i allmänmedicin, Läkarbilen

Ansökan

Referensnummer: A1036374
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?