Intensivvårdssjuksköterska till IVA i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Hälso- och sjukvården bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Intensivvårdsavdelningen (IVA) ingår i Anestesikliniken som är en gemensam klinik för operations- intensivvårds- och den steriltekniska verksamheten i Karlskrona och Karlshamn. Kliniken har ca 270 medarbetare varav ett 80-tal arbetar på Intensivvårdsavdelningen. Intensivvårdsavdelningen i Karlskrona bedriver kvalificerad intensivvård för hela länet samt postoperativ övervakning för centraloperationsavdelningen i Karlskrona. Målsättningen för Intensivvårdsavdelningen är att vara en professionell organisation med hög medicinsk kompetens som erbjuder högkvalitativ intensivvård, patientsäkerhet och service dygnet runt.

Arbetsbeskrivning

På IVA bedrivs kvalificerad intensivvård dygnet runt. Vi är glada och positiva med ett stort engagemang för våra patienter. Vi erbjuder dig ett stimulerande och lärorikt arbete utifrån vår värdegrund; engagemang, kvalitet och samarbete. Arbetsuppgifterna är varierande med olika typer av patienter i alla åldrar; från små barn till äldre med svikt i ett eller flera organsystem. Vi arbetar aktivt för att upprätthålla en god kvalitet och patientsäkerhet och vi satsar på utvecklings- och förbättringsarbete. Intensivvårdssjuksköterska deltar, tillsammans med narkosläkare, i sjukhusets MIG-team (Mobilt intensivvårdsteam). Vi har återkommande, strukturerade medicinska simuleringsövningar med utbildade instruktörer. Vi erbjuder regelbundna etiska samtal/ reflektioner ledda av personer vana vid samtalsstöd. Det finns möjlighet till fördjupning inom olika ansvarsområden och kompetensutveckling. Vi har önskeschema, med blandad dag-, kväll- och nattjänstgöring med nattkvot. Hos oss får du individuell introduktion med erfarna kollegor som stöd. Välkommen att söka till oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Du vill precis som vi bidra till att skapa en god och säker vård. Vi värdesätter att du är ansvarsfull, engagerad och att du har samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar samtliga tillsvidareanställda medarbetare.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Intensivvårdssjuksköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Anestesikliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2021-06-03
Ansök senast
2021-06-27
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Malin Björk
    Avdelningschef IVA, Anestesi
    Telefon: 0455-73 52 78
  • Ingrid Karlsson
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-73 52 82

Ansökan

Referensnummer: A1035868
Ansök

Övrig information

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Region Blekinge. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?