Lokalplanerare till Regionfastigheter Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Regionfastigheter har som huvudsaklig uppgift att erbjuda våra hyresgäster verksamhetsanpassade och ändamålsenliga lokaler. Region Blekinge disponerar ca 280 000 kvm lokalyta fördelat på framförallt sjukhus och vårdcentraler. Vi är ca 35 anställda som arbetar med fastighetsförvaltning samt ny- och ombyggnationer.

Arbetsbeskrivning

Som lokalplanerare arbetar du med frågor kopplade till om- ny- och tillbyggnadsprojekt för alla Region Blekinges verksamheter. Du arbetar i projektform tillsammans med bland annat byggprojektledare, fastighetsförvaltare, verksamhetsrepresentanter och arkitekter. Arbetets huvudfokus ligger i projektets tidiga skeden där du leder arbete med verksamheternas arbetsgrupper. Du är länken och översättaren av vårdens behov och krav till byggprojektet. Du utgår från Karlskrona med hela Blekinge län som arbetsfält.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god kunskap om vårdens arbetssätt och processer samt en relevant akademisk examen alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Meriterande är kunskaper om fastighetsfrågor, arbetsmiljöfrågor samt dokumenterad erfarenhet av projektledning alternativt någon annan form av ledande befattning. Du har erfarenheter från utvecklings- och kvalitetsarbete och ser möjligheter i förändring istället för hinder och problem. Som person är du analytisk och tycker om att arbeta såväl operativt som strategiskt samt har förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv och med långsiktighet. Du är en engagerad, social person som entusiasmerar andra och är bra på att bygga relationer och nätverk. Omvärldsbevakning är en viktig och naturlig del i ditt arbete. Arbetet ställer krav på god dokumentationsförmåga och du är strukturerad och noggrann samt har lätt för att kommunicera på alla nivåer, både i tal och skrift. Du är en person som är serviceinriktad, prestigelös och har mycket god samarbetsförmåga. I tidiga skeden är du projektledare för lokalplaneringen och du är självständig och drivande samtidigt som du är empatisk och inlyssnande. Du är en person som gillar att stundtals jobba i högt tempo och ha många bollar i luften samtidigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning så uppe gärna löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-23
Ansök senast
2021-08-15
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Peter Holmqvist
  Avdelningschef Byggprojektavdelningen
  Telefon: 0455-736122
 • Joakim Persson
  Vision
 • Miriam Hansen
  Lokalplanerare

Ansökan

Referensnummer: A1036158
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?