Sjuksköterska Öron- näs- halskliniken Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Öron- näs- halskliniken bedriver verksamhet både i Karlskrona och i Karlshamn. Kliniken består av två öron- näs- halsmottagningar, hörselvård, tolkcentral, logopedmottagningar, en operationsavdelning och dagkirurgisk avdelning i Karlskrona, samt en operationsavdelning i Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder en kombinerad tjänst med 60 % på öron- näs- halsmottagningen och 40% på vår dagkirurgiska avdelning i Karlskrona. Som sjuksköterska på öron- näs- halsmottagningen är dina arbetsuppgifter eget patientansvar för cancerpatienter, mottagningsarbete samt telefonrådgivning. Som sjuksköterska på vår dagkirurgiska avdelning som ligger i anslutning till öronoperation, är dina arbetsuppgifter preoperativ förberedelse samt postoperativ vård och övervakning men också att assistera under vissa undersökningar. Här möter du även patienter som behandlas inom tandvården och ögonkliniken. På Öron- näs- halskliniken möter du allt från barn till den äldre patienten.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska Vi söker dig som tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Detta innefattar både mycket planering och koordinering som kontaktsjuksköterska för våra cancerpatienter men också att arbeta kliniskt ute i patientvården. Som medarbetare på Öron- näs- hals kliniken är du en viktig del av helheten, där vi tillsammans ska fortsätta utveckla och förbättra. Du bör vara flexibel, positiv och våga vara delaktig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Öron-, näs- och halskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Månadslön, individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-01-23
Ansök senast
2019-02-20
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Petra Ersson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-734910
  • Marita Silfverberg
    Repr Vårdförbundet
    Telefon: 0455-73 52 04

Ansökan

Referensnummer: A844755
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.