Sjuksköterska till reumatologmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Region Blekinges viktigaste uppgift är att erbjuda bästa möjliga hälso- och sjukvård till länets cirka 150 000 invånare. Vi erbjuder arbete i en organisation där beslutsvägarna är korta och där delaktighet och möjlighet till påverkan är två viktiga inslag. Medicinklinikens uppdrag är att ge invånarna specialiserad vård och behandling inom det invärtesmedicinska området. Vi är en kunskapsorganisation som kännetecknas av kompetenta medarbetare, hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Kliniken bedriver verksamhet både i Karlskrona och Karlshamn och består av två öppenvårdsmottagningar, två vårdavdelningar, två dialysenheter, flera dagvårdsenheter, fotvård och patientadministration.

Arbetsbeskrivning

På reumatologmottagningen är vi ett sammansvetsat team på fem sjuksköterskor som arbetar tillsammans med läkare, sekreterare, kurator, sjukgymnast och arbetsterapeut. Hos oss får du möjlighet att delta i ett omväxlande, utvecklande och mycket lärorikt arbete med kontinuerliga utbildningstillfällen. Vårt arbetar innefattar telefonrådgivning (Callback), infusions och injektionsbehandlingar, medverkan vid läkarmottagningen med bl.a. information till patienten om nyinsatta läkemedel samt har egen sköterskemottagning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom vårdyrket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse I denna rekrytering tillämpar vi fortlöpande intervjuer.
Antal platser
1
Publicerad
2019-06-07
Ansök senast
2019-06-30
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Carita Johansson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-734068
 • Christina Wiss Lindblad
  Mottagningssjuksköterska
  Telefon: 0455-734787
 • Susanne Wiss-Lindbladh
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-734810

Ansökan

Referensnummer: A884628
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.