Undersköterska till gynavdelning 35

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga undersköterskeuppgifter så som kontroller, omläggningar, städning, ansvar för förråd, kök etc. Som undersköterska på gyn avd. 35 får du ett varierat och stimulerande arbete. Du ingår i ett team tillsammans med sjuksköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs i din yrkesroll och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vidare har du framåtanda och en god samarbetsförmåga. Du ställer snabbt om efter rådande omständigheter och är initiativrik i ditt arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete på en akutvårdsavdelning och stickerfarenhet är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kvinnokliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde omgående eller enl. överenskommelse
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2022-08-31
Antal platser
1
Publicerad
2021-10-08
Ansök senast
2021-10-17
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Carina Toresten
    Avdelningschef gyn avd. 35, Kvinnokliniken
    Telefon: 0455-73 46 66
  • Ann Ericsson
    Undersköterska
    Telefon: 0455-73 10 00 VXL

Ansökan

Referensnummer: A1059656
Ansök

Övrig information

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Vid tillsvidareanställning medföljer en skyldighet att krigsplaceras.
Hjälpte informationen på sidan dig?