Specialistläkare inom allmänmedicin till Kallinge vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Kallinge vårdcentral har cirka 8000 listade patienter och ingår i Hälsoval. Vi är cirka 40 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans.

Arbetsbeskrivning

Brinner du för framtidens sjukvård inom Primärvård? Då är du varmt välkommen att bli en medarbetare i vårt härliga gäng och vara med att skapa en fantastisk vårdcentral i Kallinge. Som läkare vid Kallinge vårdcentral kommer du att arbeta brett inom det allmänmedicinska området med både akut och planerad mottagning. Du kommer även ha möjlighet att själv utforma mycket av dina arbetsvillkor. Vi erbjuder variation i arbetet och hos oss finns utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet. Vi erbjuder dig en välfungerande arbetsplats med god sammanhållning, nya spännande projekt och utmaningar.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad läkare med specialisering inom allmänmedicin. Vi ser att du som söker är allmänspecialist. Även du som är Leg läkare med intresse för ST i allmänmedicin, är välkommen att söka. Handledning är en naturlig del i arbetsuppgifterna och har du erfarenhet av detta är det meriterande. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten. Vi kommer att intervjua och anställa fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-11-28
Ansök senast
2019-12-18
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Kallinge-vardcentral/

Upplysningar

 • Anna Svensson
  Verksamhetschef
  Telefon: 0734-47 14 94
  E-post: Anna Svensson
 • Torgny Elmerot
  BLF
  Telefon: 0457-731823

Ansökan

Referensnummer: A918437
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.