Resurspersonal till Resursenheten, Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Arbetsbeskrivning

Vill du ha större variation i arbetet? Då kan yrket som resurspersonal i Resursenheten inom Städ, kost och logistik vara något för dig! Som resurspersonal på Resursenheten kommer du att få arbeta inom flera verksamheter varefter behov uppstår. I arbetet ingår att täcka följande områden förutsatt att kompetens finns: - Serveringsbiträde - Kock/kokerska - Kallskänka - Städerska - Förrådsbiträde - Servicepersonal till vårdnära servicetjänster - Vaktmästare

Kvalifikationer

För att vara aktuell för vikariatet har du en avslutad gymnasieutbildning samt B-körkort. Erfarenhet inom flera områden är meriterande. Vi söker dig som är enkelt kan ställa om till ändrade förutsättningar, har god samarbetsförmåga och är noggrann. Du ska vara ansvarstagande, ha känsla för service och tycka om utmaningar. Din sociala förmåga och trevliga attityd kommer att vara uppskattad på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Sanering och renhållning
Yrkeskategori
Städare/Lokalvårdare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Enheten för logistik och måltidsservice
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2022-06-19
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2021-10-01
Ansök senast
2021-10-17
Läs mer
http://www.regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Sara Yngsell
  Avdelningschef
  Telefon: 0734471102 /732940
 • Joakim Kjellander
  Stf Avdelningschef
  Telefon: 0454-732157
 • Lucas Mattsson
  Kommunal
  Telefon: 0454-733013

Ansökan

Referensnummer: A1057935
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?