Receptionist till Specialisttandvården, Blekingesjukhuset Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården i Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Arbetsbeskrivning

Som receptionist är du klinikens, och till viss del även Specialisttandvårdens ansikte utåt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med medicinsk sekreterare/vårdadministratör där ni tillsammans arbetar för att ge bästa möjliga service, leverera kvalitet och inte minst värna om patientsäkerheten! Du levererar service till våra besökande och till våra remittenter genom personlig kontakt vid receptionen samt via telefon. Du kommer att vara en viktig länk mellan dessa specialisttandvårdens olika professioner. I samband med hanteringen av kundärenden tillkommer även kassaansvar och administration så som remisshantering i ett antal olika system, däribland journalsystemet Life Care Dental. Tjänstens omfattning är heltid och arbetstiderna är förlagda på vardagar utan jour eller kvällstjänstgöring. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på en arbetsplats med positiv stämning och stor gemenskap. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter både via intern utbildning och extern utbildning. Vi är speciellt stolta över att kunna erbjuda följande • En mycket god arbetsmiljö som vi värnar om tillsammans • Massage på arbetsplatsen • Individuell kompetensutvecklingsfond som möjliggör utbildning och förkovran • Friskvårdsprogram • En öppen, kommunikativ och professionell arbetsplats • Dagliga morgonmöten med sekreterare, receptionist och assisterande personal

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för service och som har erfarenhet från en roll som receptionist! Du har god kundservicevana och administrationsvana samt känner dig bekväm med att leverera service, såväl genom personlig kontakt som via telefon. Tjänsten ställer inte krav på erfarenhet från tandvård eller kunskap om tandvårdsförsäkringen men det ses som meriterande. Vidare talar och skriver du svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. Vi vill att dina IT-kunskaper är mycket goda och att du är en van användare av Office-paketet. Kunskap i journalsystemet Life Care Dental är meriterande. Som person är du serviceinriktad, trygg, engagerad och utåtriktad! Du är mån om att ha ett professionellt förhållningssätt och brinner för att ge god service och att göra skillnad. Du trivs med att arbeta i team och är van vid att bemöta kunder med olika bakgrunder. Folktandvården Blekinge värdesätter god samarbetsförmåga och för att trivas är det viktigt att du känner igen dig i Region Blekingens värdeord: Engagemang, Samarbete och Kvalitet Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Receptionist, telefonist
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Antal platser
1
Publicerad
2019-08-09
Ansök senast
2019-08-20
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Göran Palm
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 65 02
  E-post: Göran Palm
 • Ingmarie Österström
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0455-73 65 05
  E-post: Ingmarie Österström
 • Carina Enocksson,
  Tandsköterska
  Telefon: 0455-73 65 20
  E-post: Carina Enocksson,

Ansökan

Referensnummer: A895333
Ansök

Övrig information

Ansök idag! Löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Intervjuer planeras till vecka 36 och 37 Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.