Operationssjuksköterska till Thoraxcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Thoraxcentrum ger Blekinge och Kronobergs invånare tillgång till högspecialiserad hjärtkirurgisk- och lungkirurgisk sjukvård. Thoraxcentrum har ca 200 medarbetare och är en multidisciplinär klinik, med vårdavdelningar, mottagningsverksamhet, operationsverksamhet, intensivvårdsavdelning och röntgenavdelning. Allt inom den egna kliniken. Utöver hjärt- och lungkirurgin bedrivs även högspecialiserad och specialiserad vård inom områdena invasiv elektrofysiologi, pacemaker, ICD/CRT, kardiologi/PCI och TAVI.

Arbetsbeskrivning

Som operationssjuksköterska arbetar du tillsammans med anestesisjuksköterska, operatörer, anestesiolog samt perfusionist i ett team. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete. Du får arbeta i ett glatt gäng, där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. Det finns möjlighet till kompetensutveckling inom thoraxkirurgi och dess närliggande områden. När du börjar hos oss får du individuell inskolning med erfarna kollegor som stöd och kontinuerlig kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Du ska ha svensk sjuksköterskelegitimation och vara specialistutbildad inom operationssjukvård. Erfarenhet av operationssjukvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Operationssjuksköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Urval och tillsättning kan ske löpande.
Varaktighet
6 månader eller längre
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-09-17
Ansök senast
2020-11-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/att-jobba-i-region-blekinge.html

Upplysningar

  • Anki Olsson
    Avdelningschef Thoraxoperation
    Telefon: 0455-73 50 95
  • Charlotte Sjölander
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-735122

Ansökan

Referensnummer: A974771
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?