timanställning - Telefonist till Televäxeln

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal, lön, kundtjänst, centralkassa och televäxel.

Arbetsbeskrivning

Region Blekinges telefonister bemannar växeln 0455-73 10 00 som är öppen dygnet runt. Telefonisternas huvuduppgift är att svara och koppla samtal men vi har även andra ansvarsfulla uppgifter som skiljer arbetet från en renodlad telefonisttjänst. Några av dessa är e- korts utlämning, övervakning av medicinska larm och under jourtid även olika fastighetslarm. Arbetstiden är schemalagd, Arbetspass på dag, kväll, natt och helg förekommer. Tjänstens grundplacering är i Karlskrona med eventuell tjänstgöring i Karlshamn.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du en fullständig gymnasieutbildning och dokumenterad kunskap i engelska. Vårt koncernspråk är svenska och du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. I arbetet som telefonist behöver du vara professionell och personcentrerad. Arbetet omfattar många olika kontaktytor och det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer till dem du möter i arbetet. Övriga arbetsuppgifter ställer krav på noggrannhet, självständighet, att enkelt kunna ställa om mellan olika arbetsuppgifter samt vilja att ge service till andra. Det är meriterande om du har erfarenhet från telefonistarbete eller serviceyrken med kundbemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Växeltelefonist
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Timavlönad
Tillträde
5–6 veckors introduktion ingår Tillträde: snarast möjligt
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Schema
Arbetspass på dag, kväll, natt och helg förekommer.
Antal platser
2
Publicerad
2021-09-06
Ansök senast
2021-09-19
Läs mer
https://regionblekinge.se/om-region-blekinge.html

Upplysningar

 • Annica Lindgren
  Avdelningschef
  E-post: Annica Lindgren
 • Roger Ahlér
  Vision
  Telefon: 0455-736681
 • Andreas Ludvigsson
  Kommunal
  Telefon: 0455-73 66 66

Ansökan

Referensnummer: A1052479
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?