Sjuksköterskor till ortoped/kirurgisk avdelning Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona. Ortoped/kirurgiska avdelningen tillhör Ortopedkliniken, Blekingesjukhuset. Avdelningen har 22 vårdplatser för planerad vård av ortopediska och kirurgiska patienter. Alla yrkeskategorier arbetar mot samma mål vilket är: En nöjd och välinformerad patient med en effektiv och patientsäker vårdtid. Vi är till för patienten. Vi erbjuder flextid, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor såsom preoperativ och postoperativ vård. Det är viktigt att kunna stötta och motivera patienterna i deras mobilisering efter operation. Avdelningen har en god arbetsmiljö i en positiv anda med fokus på patientens bästa. På ortoped/kirurgen är vi måna om varandra och noga med teamkänslan.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Du som söker ska ha ett genuint intresse för att arbeta på en opererande avdelning för planerad vård. Du behöver ha god förmåga att organisera och planera Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi är en avdelning som jobbar aktivt med studenter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ortopedkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning och du bör därför ange dina löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
4
Publicerad
2020-07-24
Ansök senast
2020-08-23
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Sussanna Magnebrink
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454- 73 24 34 från den 15/8 0454 –73 24 51
 • Benita Kronberg
  Ställföreträdande avdelningschef
  Telefon: 0454-73 24 51
 • Madelene Hofflander
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 24 49

Ansökan

Referensnummer: A964577
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.