Sjuksköterska till Post-op i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Hälso- och sjukvården bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Operationsavdelningen i Karlshamn, som har både prehospital och postoperativ verksamhet, ingår i Anestesikliniken som är en gemensam klinik för operations- intensivvårds- och den steriltekniska verksamheten i Karlskrona och Karlshamn. Kliniken har ca 270 medarbetare varav ett 50-tal arbetar på Operationsavdelningen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad sjuksköterska till vår trevliga avdelning. Där ansvarar du för den preoperativa samt postoperativa omvårdnaden av patienterna. Tillsammans med kollegor övervakar du de medicinska parametrarna, smärtlindrar, vårdar, samordnar och ser till att patienterna får den information de behöver innan hemgång. Som sjuksköterska har du en viktig roll där du möter både anhöriga och har kontakt med andra enheter inom såväl som utanför kliniken. Våra arbetstider är måndag till fredag. Vi har öppet till kl. 21.30 måndag till torsdag, fredag stänger vi kl. 17.30. För kännedom stängs avdelningen sommartid vilket innebär att man då arbetar 4 veckor i Karlskrona istället. Du kommer att ingå i en trivsam arbetsgrupp med ett öppet klimat där du får många erfarna kollegor. I arbetet ingår verksamhetsutveckling i samarbete med ansvariga chefer, anestesiologer och kirurger. Arbetet är varierande och det finns stora möjligheter att vara med att påverka. Med regelbundna avstämningar stämmer vi av vad just ditt behov är för att kunna bli en trygg och kompetent medarbetare hos oss. Vi är mån om att ge våra nya medarbetare en bra introduktion. Vi hoppas att du vill vara en del av oss på operationsavdelningen!

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska och är trygg i din yrkesroll. Du är självständig i ditt arbete och trygg i din profession, samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du ska ha god samarbets-förmåga då vi arbetar i team runt patienten samt kunna anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Anestesikliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde så fort som möjligt eller enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-07-08
Ansök senast
2020-08-12
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Eva Hasselberg
    Stf avdelningschef
  • Anna-Lena Bylund
    Vårdförbundet
    Telefon: 0454-73 20 45

Ansökan

Referensnummer: A963994
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.