Undersköterska till förlossningen

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. På Kvinnokliniken bedrivs verksamhet i länets alla kommuner. Förlossningen ligger i Karlskrona och vi är cirka 55 anställda. Till förlossningsavdelningen hör även specialistmottagningen för gravida.

Arbetsbeskrivning

Undersköterskans arbetsuppgifter på förlossningsavdelningen speglas av att stötta och finnas till hands för den gravida kvinnan och hennes partner. Arbetet innebär även sedvanliga undersköterskeuppgifter så som materialbeställningar, kontroller/provtagningar och städning etc. Som undersköterska på förlossningsavdelningen får du ett varierat och stimulerande arbete. Du ingår i ett team tillsammans med barnmorska och läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet från arbete på vårdavdelning är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och har såväl intresse som förmåga att möta människor i både akuta och planerade situationer. Arbetets karaktär kräver ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att fatta snabba beslut. Du ser vad som behöver göras och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Vi ser gärna att du är intresserad av förändringsarbete och att du som person har ett lösningsorienterat synsätt. Det krävs att du är stresstålig och har förmåga att strukturera och prioritera mellan arbetsuppgifter. Du behöver även ha en teamkänsla och vara en relations-byggare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kvinnokliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enl. överenskommelse Vikariat med ev. möjlighet till förlängning
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2020-08-31
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Schema
Vikariatet gäller dag-, kväll-, natt och helgtjänstgöring.
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-28
Ansök senast
2019-11-13
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Mikaela Ericsson
    Avdelningschef Förlossningen
    Telefon: 0455-73 46 41
  • Nohemi Marroquin
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A911720
Ansök

Övrig information

Vid denna rekrytering sker löpande urval, ansök därför så snart som möjligt! Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.