Undersköterska till avdelning 58, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Rehabiliteringskliniken är en del av nära vård och bedriver verksamhet på Blekingesjukhusets båda orter. Kliniken organiserar Blekingesjukhusets rehabilitering inom slutenvård inklusive strokeenhet samt öppenvårdsverksamhet med specialist-, smärt- och cancerrehabilitering. Hos oss jobbar 240 medarbetare inom olika professioner med att ge länets invånare tillgång till specialiserad rehabilitering inom både sluten- och öppenvård. Avdelning 58 i Karlskrona är en strokeenhet med 16 vårdplatser. Avdelningen har förutom ett uppdrag att ta hand om strokepatienter från det mest akuta omhändertagandet vid räddahjärnan-larm till rehabilitering, också uppdrag att vårda patienter med neurologisk sjukdom respektive njursjukdom. Arbetet på avdelningen sker i team med patienten i fokus. Teamen består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, logoped samt kurator. Region Blekinge erbjuder dig delaktighet i spännande utvecklingsarbete med skapande av nära vård där kärnan är att förflytta vård från sjukhuset till invånarens närhet med förstärkning av mobila insatser och vård i hemmet. I målbilden har närsjukvårdsteamet ansvar för kontinuitet och koordination av sjukvården för Blekinges invånare. Parallellt genomförs utveckling av kunskapsbserade vårdprocesser i nära samverkan med de invånare vi är till för. Målet är att arbeta med tidiga och förebyggande insatser och att kunna erbjuda digitala alternativ.

Arbetsbeskrivning

Ingen dag är den andra lik på avdelning 58. Våra arbetsuppgifter är väldigt varierande. Vi har förmånen att följa patienten från det att den kommer in akut och sedan igenom hela rehabiliteringen. Hos oss vårdas patienter med väldigt många olika diagnoser: stroke, epilepsi, ALS, MS, Parkinson, hjärntumörer osv. Sedan en tid tillbaka har vi även hand om njurpatienter på avdelning 58. Vi har förmånen att få vara del av ett team som kan göra stor skillnad för patienten. Man ställs inför nya utmaningar hela tiden vilket gör att man utvecklas i sin yrkesroll. Dagligen samarbetar vi med flera andra professioner (t.ex. fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, logoped) vilket gör att man får en helhetssyn med patienten i centrum. Avdelning 58 är en avdelning i förändring, vilket innebär att det kan vara både spännande och utmanande att jobba här just nu. Trivs du med förändringar och gillar möjligheten att få vara delaktig i att forma din arbetsplats tror vi att du skulle gilla att jobba hos oss!

Kvalifikationer

Den vi söker är utbildad undersköterska inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på vårdavdelning. Som person är det viktigt att du är lyhörd, öppen och kommunikativ. Du har god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö. Du trivs med att jobba i en fartfylld miljö där förändringar är en del av vardagen. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rehabiliteringskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval och tillsättning kan ske löpande, så vänta inte med din ansökan.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
3
Publicerad
2019-04-30
Ansök senast
2019-05-19
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Carola Karlsson
    t.f. avdelningschef
    Telefon: 0455-73 49 74
    E-post: Carola Karlsson
  • Kommunal
    Telefon: 0455-73 66 67

Ansökan

Referensnummer: A871110
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.