Systemsupport till Förvaltning Vårdsystem

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tioårsperiod kommer vi modernisera sjukhuset genom att bland annat att bygga nya lokaler, införa ny teknik och utveckla arbetssätt för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Vi kommer även att införa ett nytt vårdinformationssystem, satsa på E-hälsa samt skapa förutsättningar för innovationer. Region Blekinge söker medarbetare till systemsupport för vårdsystem, där du får vara en del av den digitala utvecklingsresan hos oss. Du kommer att arbeta i Regionservice, en del av Region Blekinge som utvecklar och levererar stöd och servicetjänster till alla verksamheter. Regionservice verksamhet består av olika basenheter med ansvar för fastigheter, IT, måltid, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd med ekonomi, HR, lön och verksamhetsutveckling. Tjänsten tillhör enheten för informationsteknik och avdelning Förvaltning Vårdsystem. På avdelningen arbetar medarbetarna med förvaltning och administration av olika system inom Region Blekinges verksamheter. Som modell för förvaltningsverksamheten arbetar vi enligt PM3.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som systemsupport innebär i första hand att möta vårdverksamheten via vår Helpdesk. I Helpdesk tar du emot ärenden från våra användare, kontakten sker ofta via telefonsamtal men även digitala kanaler finns. Enklare problemlösning med stöd av checklistor och guider görs direkt. Övriga ärenden hanteras av systemförvaltare. Även andra administrativa uppdrag kan bli aktuella. Tjänsten är placerad i Karlskrona.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis service eller IT, eller dig med gymnasieexamen och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig för rollen. Arbetet som systemsupport omfattar många olika kontaktytor och därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer till dem du möter i ditt arbete. Du behöver vara noggrann och utföra dina arbetsuppgifter på ett omsorgsfullt och grundligt sätt. Du bör ha ett stort intresse för problemlösning och service mot verksamheten. Arbetet förutsätter god vana att utföra administrativt arbete i en digital miljö. Vårt koncernspråk är svenska och du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande med erfarenhet från Helpdesk- och/eller supportarbete samt erfarenheter inom hälso- och sjukvård exempelvis som lokal vårdsystemansvarig eller lokaladministratör. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Data/IT
Yrkeskategori
Helpdesktekniker/Supporttekniker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Informatik
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning, ange gärna löneanspråk i ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2019-12-02
Ansök senast
2019-12-16
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Jakob Gars
    Avdelningschef
    Telefon: 0455- 73 66 44
  • Rikard Hillersand
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-73 62 33

Ansökan

Referensnummer: A919406
Ansök

Övrig information

Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig. När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. Intervjuer kommer att ske i januari. Är det så att du inte blir kallad till intervju återkommer vi till dig först när rekryteringen är avslutad. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.