Dietist till Blekingesjukhuset Karlshamn, tillsvidaretjänst

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som trivs i rollen som dietist, uppskattar arbete inom sluten- och öppenvård, med enskilda patienter och i grupp, tycker att utveckling och förbättringsarbete är roligt. Du kommer arbeta tillsammans med flera erfarna kollegor och ha stöd av medicinsk sekreterare. Vi sitter tillsammans på en dietistmottagning och har ett gott kollegialt utbyte av varandra. Som dietist har du en självklar roll på vårdavdelningar och mottagningar. Utöver nutritionsbedömningar ingår utbildning och konsultation till omvårdnadspersonal. Du samverkar med andra yrkeskategorier och har möjlighet att bidra till utveckling av teamarbete. Kompetensutveckling är en självklarhet som regelbundet planeras in. På dietistmottagningen har vi en härlig teamkänsla och kollegorna hjälps åt när det behövs eller vid sjukdom/semester. Tjänsten är främst inriktad mot njurmedicin, rehabilitering och neurologi. Patienter finns både på vårdavdelning och inom öppenvården. Kollega berättar om dietistmottagningen Anna, dietist som arbetar på dietistmottagningen sedan 1½ år tillbaka berättar: Som ganska ny dietist är jag tacksam att ha erfarna kollegor att fråga när det kommer kluriga frågeställningar. Samtidigt lägger vi självklart tid på fortbildning och just nu i Coronatid blir det via webbinar. Eftersom detta är ett mindre sjukhus kan man jobba lite bredare och har chans att utvecklas som dietist och få lite variation på jobbet, det gillar jag. Det är roligt med nya utmaningar. Jag trivs jättebra här och vi är ett härligt gäng med bra sammanhållning. Hos oss får du: Introduktion och stöd av erfarna kollegor Flexibel arbetstid Regelbunden fortbildning och vi planerar för schemalagd utvecklingstid Möjlighet att påverka ditt uppdrag. Möjlighet att byta ut semesterdagstillägg mot extra lediga dagar Friskvårdsbidrag, gratis gym i fina lokaler samt hälsovecka

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av yrket och patientgrupperna. För att trivas hos oss är det viktigt att du är självständig, engagerad och vill fortsätta utveckla dietistverksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Dietist
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-12
Ansök senast
2021-12-12
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1068852
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?