Utbildningsanställningar för sjuksköterskor med inriktning anestesisjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en 10-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Anestesikliniken bedriver verksamhet på sjukhusen i Karlshamn och Karlskrona och har ca 270 medarbetare. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på den elektiva operationsverksamheten med tillhörande preoperativ och postoperativ vård. I Karlskrona finns den mer resurskrävande verksamheten, t.ex. all akut operationsverksamhet, mottagande av traumafall samt kvalificerad intensivvård dygnet runt. Vi bedriver en tekniskt avancerad vård med patienten i fokus.

Arbetsbeskrivning

Region Blekinge satsar på utbildningsanställningar med akademisk specialisttjänstgöring för sjuksköterskor med syftet att ytterligare höja kompetensen inom prioriterade områden för ett bättre omhändertagande av våra patienter. Du anställs i en tillsvidareanställning på heltid som sjuksköterska. Utbildningsanställningen är på ett år vid helfartsstudier och du har en månadslön som sjuksköterska under studietiden. Du har rätt till avtalsenlig semester och lön i enlighet med gällande kollektivavtal. Efter genomförd utbildning placeras du på anställning som anestesisjuksköterska på Centraloperation i Karlskrona. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete som bygger på vår värdegrund - engagemang, kvalitet och samarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som söker och blir antagen till specialistsjuksköterskeprogram med inriktning mot anestesisjukvård med start höstterminen 2021. Observera att Linnéuniversitetets sista ansökningsdag är 2021-03-15. Sjuksköterskor som antas till utbildningen i närområdet prioriteras till de här anställningarna. Du har en drivkraft att arbeta med utveckling och förbättringar och ser det som en utmaning att göra din specialistutbildning i nära koppling till den verksamhet du kommer att arbeta i. Som person har du förmågan att se helheten, vill arbeta tvärprofessionellt och har god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har några års klinisk erfarenhet som sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Anställning som specialistsjuksköterska sker efter avslutad och godkänd utbildning, gäller from det datum då lärosätet utfärdat examensbeviset.
Lön
Utbildningsanställningarna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Antal platser
4
Publicerad
2020-12-21
Ansök senast
2021-03-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Lena Leidefalk
  Avdelningschef Centraloperation
  Telefon: 0455-73 53 06
 • Camilla Lind
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 53 07
 • Lena Fransson
  Avdelningschef Operation Karlshamn
  Telefon: 0454-73 53 80
 • Johan Sjöberg
  Vårdförbundet Anestesi Karlskrona
  Telefon: 0455-73 53 10
 • Anna-Lena Bylund
  Vårdförbundet Anestesi Karlshamn
  Telefon: 0454-73 20 45

Ansökan

Referensnummer: A993388
Ansök

Övrig information

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Region Blekinge. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?