Specialistläkare/överläkare inom bröstradiologi

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Från den 1 juni 2021 finns mammografin tillsammans med bröstmottagningen, bröstcentrum, på samma plan i nya moderna lokaler. Det innebär att hela patientens resa från utredning till diagnosbesked och uppföljning finns samlat. Mammografin har verksamhet i hela Blekinge, den kliniska verksamheten är förlagd till Karlskrona. Hälsokontroller utförs även i Karlshamn. Vi är 16 medarbetare och teamet som välkomnar dig består av avdelningschef, 3 bröstradiologer, 11 röntgen-/sjuksköterskor och 1 vårdadministratör. Vi har Sectra Ris- och PACS. Vi söker nu en medarbetare till Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Som specialistläkare hos oss på mammografin har du ansvar för att självständigt utreda kliniska patienter med exempelvis ultraljud, biopsi och stereotaxi. Granskning av screening ingår också i ditt arbete. Du leder, alternativt deltar, vid MDK samt handleder ST-läkare. Du har mycket kontakt med patienter och samarbetar med övrig personal i bröstprocessen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har läkarlegitimation med specialistkompetens i medicinsk radiologi samt kunskaper i svenska lägst C1-nivå. Som person är du ansvarstagande och arbetar strukturerat och kvalitetsmedvetet. Du bidrar med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga. Vidare ser du möjligheter och kan kommunicera pedagogiskt och anpassa ditt förhållningssätt utifrån de du möter. I och med att du arbetar nära dina kollegor är det viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga samt tillför arbetsglädje. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Röntgenkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-03
Ansök senast
2021-09-26
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Maria Kjellsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 67 36
 • Anders Bolin
  Verksamhetschef Röntgenkliniken
  Telefon: 0455-73 40 23
 • Malgorzata Woronin
  Blekinge Läkarförening
  Telefon: 0455-73 50 25

Ansökan

Referensnummer: A1051764
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?