Sjuksköterska till Öron- näs- halskliniken Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Öron- näs- halskliniken bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. Kliniken består av två öron- näs- halsmottagningar, hörselvård, tolkcentral, logopedmottagningar, en operationsavdelning i Karlshamn samt en operationsavdelning och dagkirurgisk avdelning i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på öron- näs- halsmottagningen i Karlshamn är dina arbetsuppgifter mycket varierande med bl.a. telefonrådgivning, kontaktsjuksköterskeroll för cancerpatienter, omläggningar/suturtagning, lekinformation för barn inför operationer och mottagningsarbete. Vi har en egen operationssal där vi opererar polikliniskt och dagkirurgiskt 2,5 dagar i veckan där du med tiden kommer att introduceras i arbetet. Tjänstgöring i Karlskrona kan förekomma.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi är en liten enhet där du som medarbetare är en viktig del av helheten där vi tillsammans ska fortsätta utveckla och förbättra verksamheten för att möta framtidens sjukvård på bästa sätt. Du bör därför vara intresserad av utvecklingsarbete, ha förmåga att samverka, vara positiv och våga vara delaktig. Erfarenhet av kontaktsjuksköterskearbete, mottagningsarbete, telefonrådgivning och operationssjukvård är meriterande men inget krav.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Öron-, näs- och halskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt Tillträde enligt överenskommelse
Lön
Månadslön, individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2019-04-05
Ansök senast
2019-05-05
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Petra Ersson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-735207
 • Anna Carlsson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 52 04
 • Marita Silfverberg
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 52 04

Ansökan

Referensnummer: A866777
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.