Medicinsk sekreterare till Jämjö vårdcental

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Jämjö vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i Hälsovalet Blekinge. På vårdcentralen är vi 26 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns 7300 listade patienter i olika åldrar. Vårdcentralen ligger nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

Nu när en av våra medarbetare går i pension så söker vi en ny medarbetare. Du får arbeta i ett trevligt gäng med självständiga arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom reception, vårddokumentation, utskrifter av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. I arbetsuppgifterna ingår även posthantering och telefonkontakter med patienter och andra vårdgivare.

Kvalifikationer

Du har utbildning till medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Tempot är ofta högt så du bör vara flexibel och stresstålig, det vill säga att arbeta med flera saker parallellt och växla mellan olika arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och datorvana. Goda kunskaper i engelska är meriterande. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och erfarenhet av vårdsystemet System Cross är också meriterande. Noggrannhet och serviceinriktad är egenskaper som vi sätter värde på. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och inte är rädd för att ta egna initiativ. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna. Urval bland sökande sker löpande - så skicka in din ansökan redan idag! Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Jämjö vårdcentral
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-11-02
Ansök senast
2020-11-22
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Jamjo-vardcentral-Jamjo/
Visa arbetsplats på karta
Visa på karta

Upplysningar

 • Carina Örn
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-735602
  E-post: Carina Örn
 • Ingemar Lilja
  Verksamhetschef
  Telefon: 0455-30 55 99
  E-post: Ingemar Lilja
 • Facklig representant nås via växel
  Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A984841
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?