Semestervikariat adm. samordnare och inköpssekreterare till Materialdepån

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Materialdepån ligger under Enheten för verksamhetsstöd och ansvarar för Region Blekinges materialförsörjning genom inköpsservice och depåverksamhet. Materialdepån köper in och lagerhåller ca 1 900 artiklar. De största kunderna hos depån är Region Blekinge och Region Kronoberg. Materialdepån omsätter årligen ungefär 130 miljoner kronor. Vi söker nu administrativ sekreterare och inköpssekreterare för två semestervikariat på Materialdepåns administration.

Arbetsbeskrivning

Dina främsta arbetsuppgifter som administrativ sekreterare består av fakturahantering, där du bland annat säkerställer pris och andra villkor på de avrop som görs. Du har hand om samtliga fakturor som kommer till avdelningen där även direktköp till kund ingår samt till viss del omkostnadsfakturor. Fler vanligt förekommande arbetsuppgifter är: • Månadsavstämning på lagerkonto • Lageroptimering, se över behovet av artiklar med låg efterfrågan • Lägga in beställningar från kommunkunder Som inköpssekreterare ansvarar du för inköp av lagermaterial och direktköpt material. Lagermaterialet består av ca 1900 artiklar varav ca 600 sterila, dessa artiklar ligger på hyllan i materialdepån. Direktköpt material är artiklar som går sällan och specialprodukter, som inköpssekreterare har du även ett tätt samarbete med upphandlingsavdelning och materialkonsulent. Fler vanligt förekommande arbetsuppgifter är: • Uppföljning av leveranser • Kund och leverantörskontakter

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en administrativ gymnasieutbildning samt en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, eller motsvarande kunskaper arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Du ska ha god datavana och behärska Word och Excel samt kunna kommunicera svenska språket väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Det är önskvärt att du är van vid leverantörskontakter och har en god förståelse för ekonomi och inköpsflödet. Erfarenhet av förråds- och lagerverksamhet är meriterande. Det är viktigt att du har en god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad, då du dagligen har kontakt med leverantörer, kollegor på depån och ekonomiavdelningen. Som person är du självgående, kan enkelt ställa om till nya förutsättningar samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Sekreterare
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Verksamhetsstöd
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tidsbegränsad till
2020-08-31
Antal platser
2
Publicerad
2019-12-16
Ansök senast
2020-03-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Roger Ahlér
  Vision
  Telefon: 0455-73 66 81
 • Ann Samuelsson
  Vision
  Telefon: 0455-73 66 82
 • Magnus Jonsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 63 85

Ansökan

Referensnummer: A922291
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.