Vi söker undersköterska till hjärtavd 47, Thoraxcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Thoraxcentrum ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad och högspecialiserad hjärt- och lungsjukvård samt också enligt avtal till Kronobergs invånare. Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Hjärtavdelningens specialitet är medicinsk kardiologi. Avdelningen består av 20 vårdplatser därav 4 hjärtintensivplatser (HIA) och 16 eftervårdsplatser (EVA). Vi erbjuder individuell schemaplanering, flextid, löneväxling, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym.

Arbetsbeskrivning

På hjärtavdelningen vårdas patienter med diverse hjärtsjukdomar och arytmiövervakas. Här möter du patienter med hjärtsvikt, hjärtinfarkt, arytmier mm. Tjänsten innebär att du kommer att vara placerad på eftervården, men det finns möjlighet för dig att utvecklas vidare i din yrkesprofession och få arbeta på HIA i framtiden. Du har möjlighet att få utbildning i S-HLR.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har ett flexibelt arbetssätt, är stresstålig och trivs med att ha många bollar i luften. Du har en förmåga att snabbt ställa om och genomföra arbetet när förutsättningarna ändras. Vi arbetar i team, vilket innebär att du har lätt för att samarbeta med kollegor, samtidigt som du inte är rädd för att fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2019-11-20
Ansök senast
2019-12-08
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Anna Persson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 47 61
 • Nathalie Grahn
  Stf avdelningschef
  Telefon: 0455-73 47 07
 • Marie Nilsson
  Kommunal
  Telefon: 0455-73 10 00 via växeln

Ansökan

Referensnummer: A915780
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.