Distriktsköterska eller Sjuksköterska till Karlskrona Jourcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Då en av våra medarbetare ska gå på föräldraledighet söker vi nu en ersättare under dennes ledighet. Vill du bli en medarbetare i vårt härliga gäng? Då är du varmt välkommen att söka! Du kommer att ingå i spännande förbättringsarbeten och utvecklingsarbeten. På Jourcentralen och på vårdcentralen möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Här förekommer arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera. Du kommer att arbeta två helger av fem samt en storhelg per år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktsköterska. Du har ett genuint intresse för att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga och uppskattar ett högt tempo. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som kompletterar vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tillsättning sker löpande - så ansök idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vikariat för perioden: Enligt överenskommelse - 220831
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2022-08-31
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-08-24
Ansök senast
2021-09-15
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Jourcentral-Karlskrona-Karlskrona/

Upplysningar

  • Kristin Svensson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 54 41
    E-post: Kristin Svensson
  • Du når fackliga representanter via växeln
    Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A1049606
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?