Distriktssköterska till Brunnsgårdens vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården ligger i området Nära vård, Region Blekinge. I Nära vård ingår bland annat vårdcentraler, rehabiliteringsverksamhet, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusens resurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Brunnsgårdens vårdcentral i centrala Karlshamn är en regionsägd vårdcentral inom Hälsoval Blekinge. Vi har cirka 11 700 listade patienter och vi är cirka 45 medarbetare; specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor, sjuksköterskor, psykiatrisjuksköterska, undersköterskor och medicinska sekreterare. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta inom primärvården och vill vara en del av vårt härliga gäng! Som distriktssköterska på Brunnsgårdens vårdcentral kommer dina arbetsuppgifter innebära mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera. Du kommer ha din egen mottagning inom ditt kompetensområde och arbeta tillsammans med dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska med förskrivningsrätt gärna med specialitet inom diabetes. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av arbete från primärvården. Vi ser att du har ett genuint intresse och engagemang för primärvård och har ett stort intresse för att utveckla vårt uppdrag i rätt riktning framåt för att möta framtidens patienter i nära vård. Hos oss kommer du ges möjlighet att utvecklas i din egen takt eftersom vi personlig utveckling inom arbetet är viktigt för oss. Du ska kunna hantera stress och trivas med tempoväxlingar och tycker att detta gör arbetet stimulerande och omväxlande. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-04
Ansök senast
2021-06-18
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Brunnsgardens-vardcentral-Karlshamn/

Upplysningar

  • Carina Svensson
    Stf avdelningschef
    Telefon: 0454-73 30 81
  • Marianne Skoglund
    Vårdförbundet
    Telefon: 0454 – 73 26 79

Ansökan

Referensnummer: A1036626
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?