Tandsköterska/Receptionist Folktandvården Rödeby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Nättraby och Rödeby är två kliniker med ett gemensamt upptagningsområde som omfattar ca 10 000 patienter. På Rödebykliniken arbetar 15 personer och på Nättrabykliniken arbetar 13 personer. 6 tandläkare 6 tandhygienister och 15 tandsköterskor och 1 kanslist. Annonserad tjänst avser grundplacering i Rödeby men samverkan sker mellan klinikerna i syfte att omhänderta patienterna i upptagningsområdet. Vi är ett team med blandade åldrar och erfarenhet; allt från nyutexaminerade till 30års yrkeserfarenhet. Tillsammans arbetar vi med allmäntandvårdens alla delar och i nära samarbete med våra specialisttandläkare. Kollegial samverkan är en självklarhet hos våra behandlare och handledning finns på kliniken. Nättraby och Rödeby är två orter med cykelavstånd till Karlskrona centrum. Här finns ett brett utbud av service och goda kommunikationer. Skärgård, sport, bad, natur, fiske och IT är ord som förknippas med Karlskrona. Möjligheterna att leva ett gott liv väntar dig. Karlskrona är uppbyggt på öar så havet omsluter oss och ger en fantastisk inramning till staden.

Arbetsbeskrivning

I receptionen hos oss är du ansiktet utåt och navet på kliniken. Du arbetar med att ge service av högsta kvalitet, både externt och internt. Det är viktigt att du har förmågan att ha en övergripande blick av kliniken samtidigt som du är effektiv och har ett öga för detaljer. Du kommer att ansvara för patient-register och kontakter, telefonservice, tidbokning, betalning/fakturering, kallelser samt all tänkbar kundservice för bästa möjliga patientupplevelse. Kliniskt arbete inplaneras löpande. Arbetet på kliniken präglas av Folktandvården Blekinges vision Frisk mun för alla. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder modern tandvård, hög kvalitet och ett gott bemötande. Hos oss kommer du att arbeta i tandvårdssystemet Life Care Dental och ekonomisystemet Raindance och Officepaketets alla delar. Vi erbjuder dig: • Förmånlig veckoarbetstid • Introduktionsprogram/ Handledning • Goda utvecklingsmöjligheter • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Massage & friskvård • Löneväxling mm Introduktionsprogrammet ger en god inblick i verksamheten och du knyter kontakter med medarbetare från hela länet

Kvalifikationer

Vi söker dig som har; - tandsköterske- eller annan tandvårdsutbildning - några års erfarenhet av receptionsarbete och kundvana - lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och behärskar svenska språket mycket väl - goda kunskaper i engelska och gärna något ytterligare språk - erfarenhet av kassahantering, fakturering och registerhantering. - kunskaper och vana av att arbeta i Office-paketet - gymnasial utbildning med inriktning ekonomi är meriterande Du är van vid och tycker det är roligt att samarbeta med andra kollegor och tillsammans finna lösningar. Vi värdesätter att du är flexibel i ditt arbetssätt och kan prioritera i stressiga situationer. Arbetet förutsätter ett professionellt bemötande av klinikens patienter och kollegor. Du bör brinna för verksamhetsplanering genom struktur av bokningar som skapar förutsättningar för våra behandlare att erbjuda bästa resurseffektiva vården till våra invånare i upptagningsområdet. Som person är du noggrann och har känsla för struktur och planering och har erfarenhet av detta. Vi värdesätter din goda förmåga att kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Du är väl insatt i att ge god service, är positiv och trivs med ett varierande arbete. Vi ser positivt på viljan att effektivisera och utveckla verksamheten från receptionsaspekten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Provanställning kan bli aktuellt. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal platser
2
Publicerad
2021-03-23
Ansök senast
2021-04-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Christina Holmqvist
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 65 40
  E-post: Christina Holmqvist
 • Camilla Petersson
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0455-73 65 46
  E-post: Camilla Petersson
 • Marie Hultman
  Tandsköterska
  Telefon: 0455-73 65 50
  E-post: Marie Hultman

Ansökan

Referensnummer: A1016361
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?