Avdelningschef till BLS Apotek

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta som chef och ledare för arbetsgruppen till 50 % och till 50 % ingå i driften och den dagliga verksamheten. Som avdelningschef kommer du ingå i enhetens ledningsgrupp och ska verka för avdelningens utveckling och strategiska arbete. Traditionellt arbete med personal och ekonomi är en självklar del i arbetet där vi lägger särskild vikt på arbetsmiljö och trivsel. Det förväntas av dig att du bidrar till uppföljning av avdelningens arbete och att du kan uttrycka detta i månadsrapporter, delårsbokslut och verksamhetsberättelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. apotekare eller leg. receptarie. Beredningsbehörighet är meriterande. Har du tidigare erfarenhet av att vara chef och har arbetat i en politiskt styrd organisation är också detta en merit. Du ska vara motiverande, noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och bidra till en välmående arbetsgrupp. I arbetet har du kontakt med andra vårdenheter, såväl med vårdpersonal som chefer, inom slutenvården och det är av största vikt att du kan kommunicera väl och med hög grad av service med problemlösning som mål. Då vi är en liten enhet där vi litar på och är beroende av varandra är vi väldigt måna om att du ska passa in i gruppen varvid stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Chefer och verksamhetsledare
Yrkeskategori
Avdelningschef, landsting
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Blekingesjukhusets apotek
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2021-01-01 eller enligt överenskommelse. Förordnandet som avdelningschef är tidsbegränsat och kombineras med en tillsvidareanställning inom din egen profession.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-10-01
Ansök senast
2020-10-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Anders Bolin
    Verksamhetschef
    Telefon: 0455-73 40 23
  • Robert Lindström
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 63 89

Ansökan

Referensnummer: A976862
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?