Vi söker sjuksköterskor till avdelning 61, Infektions- och hudkliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Infektions- och hudkliniken på Blekingesjukhuset består av en vårdavdelning, en infektionsmottagning och en hudmottagning samt patientadministration. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns också kopplade till kliniken.

Arbetsbeskrivning

Vårdavdelning 61 har 20 vårdplatser fördelade på tre arbetslag. Varje arbetslag består av läkare, sjuksköterska och undersköterska och arbetar tätt tillsammans. Patienterna vårdas för diverse infektioner, till exempel lunginflammation, blodförgiftning, tuberkulos och covid-19. På avdelningen vårdas även inneliggande öron-, ögon- och hudpatienter, samt för tillfället även palliativa patienter. Anställningen omfattar för närvarande tjänstgöring dag, kväll och helg. Som sjuksköterska hos oss får du en bred kompetens och har en arbetsledande roll. Möjligheten finns att på arbetstid så småningom vidareutbilda dig och läsa 15 högskolepoäng inom infektionssjukdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för infektions- och hudsjukdomar och vill bli en del av Infektionsklinikens glada gäng och vara med och utveckla den framtida infektionssjukvården. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och flexibilitet samt att du är engagerad och positiv. Du ska kunna hålla många bollar i luften samtidigt och tycka om utmaningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Infektions- och hudkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Antal platser
3
Publicerad
2020-07-22
Ansök senast
2020-12-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Helena Strömberg
    Avdelningschef avd 61
    Telefon: 0455-73 44 53
  • Carina Mikaelsson
    Sjuksköterska
    Telefon: 0455-73 44 22

Ansökan

Referensnummer: A967114
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?