Legitimerad Biomedicinsk analytiker till Kliniskt fysiologiska kliniken i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Kliniskt fysiologiska avdelningen på sjukhuset i Karlskrona, har en bred verksamhet med bl a nuklearmedicin, neurofysiologi ultraljud hjärta, ultraljud kärl, perifer cirkulation, vilo- och arbetsekg, esofagusmätningar, cystometri, spirometri samt ergo-spirometri. På kliniken finns idag tre specialist BMA tjänster, varav två bemannade, vilket till stora delar förändrat de berörda sektionernas arbete, bland annat genom utökat teamarbete, såväl inom den egna kliniken, som tillsammans med andra specialiteter.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att utföra arbetsuppgifter inom de flesta undersökningar som utförs på kliniken. Arbetet sker i nära samverkan med övriga medarbetare i teamet. Vi har ett mycket varierande och omväxlande arbete och du kommer i din profession att möta såväl barn som vuxna. Vi ser positivt på kompetensutveckling och möjlighet finns till vidareutveckling som sektionsledare alternativt specialist BMA.

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med inriktning på klinisk fysiologi. Du har ett professionellt förhållningssätt, är flexibel, dvs har förmåga att ställa om att genomföra arbetet när förutsättningar ändras. Vi arbetar i team, vilket innebär att du har lätt för att samarbete med kollegor, samtidigt som du inte är rädd för att fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Naturvetenskapligt arbete
Yrkeskategori
Biomedicinsk analytiker
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vikariat 1 år med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan!
Varaktighet
6 månader eller längre
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning. Månadslön.
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-17
Ansök senast
2019-11-17
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • AnnSofi Altin
  Ställföreträdande verksamhetschef
  Telefon: 0455-73 42 90
  E-post: AnnSofi Altin
 • Jenny Löfgren
  Leg Biomedicinsk analytiker
  Telefon: 0455-73 60 94
  E-post: Jenny Löfgren

Ansökan

Referensnummer: A908527
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.