Fysioterapeut/sjukgymnast Ronneby Rehab

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Ronneby Rehabiliteringscenters lokaler ligger i de centrala delarna av Ronneby, i samma byggnad som Ronneby Vårdcentral. Du kommer arbeta tillsammans med andra sjukgymnaster/ fysioterapeuter, arbetsterapeut och samtalsterapeuter Vi söker en sjukgymnast/fysioterapeut då en av våra fysioterapeuter kommer att flytta från Blekinge. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är självständigt patientarbete med variation av individuella bedömningar och behandlingar och gruppbehandling. Vi är första instans vid bedömningar av led och muskelrelaterade besvär. Vi jobbar mycket med behandling i grupp och bedriver grupper bla riktade mot psykisk ohälsa och artros. Vi har ett samarbete med Ronneby Vårdcentral, Kallinge Vårdcentral och Bräkne- Hoby filialläkarmottagning men även med andra aktörer som Kvinnohälsovården och psykiatrin.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad och legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Vi tar gärna emot nyexaminerade kollegor som vill arbeta i primärvården. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är flexibel och att du vill vara med och utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Fysioterapeut/Sjukgymnast
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-11-06
Ansök senast
2019-12-15
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Ronneby-rehabiliteringscenter/

Upplysningar

  • Marcus Bencker
    Avdelningschef
    Telefon: 0457-73 14 91
  • Åsa Abrahamsson
    Sjukgymnast
    Telefon: 0457-731481

Ansökan

Referensnummer: A913784
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.