Leg. röntgensjuksköterska alt. leg. sjuksköterska till Mammografi Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Arbetsbeskrivning

Tycker du om nya utmaningar, vill ta ansvar och vill arbeta med oss utifrån vår värdegrund - engagemang, kvalitet och samarbete? Då kan du vara den vi söker till Mammografi Blekinge som tillhör Röntgenkliniken i Region Blekinge. Vi har verksamhet på två orter i länet (Karlskrona och Karlshamn) och arbetar med ständig utveckling, teknik och service av hög kvalitét. Vår verksamhetsidé är att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten. Vi arbetar i ett gemensamt RIS/PACS från Sectra. Vi erbjuder: • Ett meningsfullt arbete med screening och klinisk mammografi i en god arbetsmiljö. • Ett självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter som t.ex. tidsbokning, telefonrådgivning och andra administrativa uppgifter. • Arbete dagtid. • Kontinuerlig fortbildning. • Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet. • Tillgång till personalgym. • Tjänstgöring sker på båda orterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska alternativt legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet av tidbokning, telefonrådgivning och arbete med informationssystemet RIS/Pacs. Som person är du flexibel, kvalitetsmedveten och kan planera och organisera ditt arbete. Du är nytänkande, ansvarstagande, gillar teamarbete och vill utveckla vården tillsammans med oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Röntgensjuksköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Röntgenkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-04-05
Ansök senast
2019-04-28
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Thomas Strand
    Avdelningschef Mammografi Blekinge
    Telefon: 0454-733253
  • Maria Wiberfors
    Vårdförbundet Karlskrona
    Telefon: 0455-737678

Ansökan

Referensnummer: A866618
Ansök

Övrig information

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.