Specialistläkare inom Allmänmedicin till Lyckeby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Lyckeby vårdcentral har 12 000 listade patienter och ingår i Hälsoval Blekinge. Vi är 45 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Vi har en äldrevårdsmottagning på vårdcentralen för de som är 75 år och äldre. Vi har även specialistsköterskemottagningar inom diabetes, astma/KOL/rökavvänjning och barnhälsovård samt två terapeuter. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter! Vårdcentralen är miljöcertifierad.

Arbetsbeskrivning

Brinner du för framtidens sjukvård inom Primärvård? Då är du varmt välkommen att bli en medarbetare i vårt härliga gäng och vara med att skapa en fantastisk vårdcentral i Lyckeby. Som läkare vid Lyckebys vårdcentral kommer du att arbeta brett inom det allmänmedicinska området med både akut och planerad mottagning. Om du har handledarutbildning kommer du även att ha möjlighet att handleda studenter och utbildningsläkare inom vår verksamhet och du kommer erbjudas utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet. Vi erbjuder dig en välfungerande arbetsplats med god sammanhållning, nya spännande projekt och utmaningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom allmänmedicin. Du kan vara nyutexaminerad eller ha lång erfarenhet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Du har ett genuint intresse för att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och organisationsförmåga. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Vi kommer att intervjua och anställa fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Primärvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enl. överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-05-09
Ansök senast
2019-06-30
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Lyckeby-vardcentral-lyckeby/

Upplysningar

 • Kerstin Lanér
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 55 22
  E-post: Kerstin Lanér
 • Ligia Ogrodowczyk
  Läkare
  Telefon: 0455-73 54 98

Ansökan

Referensnummer: A876721
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.