Sjuksköterska till Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Habiliteringen ger insatser till funktionshindrade, vilket bidrar till delaktighet i samhället och en god livskvalitet. Psykiatrin har verksamhet i samtliga kommuner och habiliteringen finns i Karlskrona och Karlshamn. På mottagningen arbetar ca 40 personer. Vi är överläkare, psykologer, sjuksköterskor, skötare, socionomer, arbetsterapeut, sekreterare och kanslister. Vi strävar efter att hålla en hög utbildningsnivå hos personalen. Vi arbetar i tvärprofessionella team som träffas två till tre gånger i veckan. Vi erbjuder kontinuerlig, individuell fortbildning och i vårt arbetsmiljöarbete ingår deltagande i studie – och temadagar. Helhetstänkande, mångfald i metoder och relationellt perspektiv är hörnstenar i verksamheten. Vuxenpsykiatrin i Karlskrona har Karlskrona kommun som sitt upptagningsområde och har ansvar för den specialiserade psykiatriska hälso- och sjukvården för den vuxna befolkningen.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter inom psykiatrins öppenvård såsom t ex samtal, rådgivning, läkemedelshantering samt uppföljning och utvärdering av medicinering. På mottagningen arbetar vi i team tillsammans med kollegor från andra professioner. I jobbet samarbetar vi med kommun och andra myndigheter utanför Regionen.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri. Erfarenhet av enskilt behandlingsarbete samt grundutbildning i psykoterapi (steg 1) är önskvärt. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, god förmåga till självständighet och är öppen för arbete i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort krävs. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Vuxenpsykiatri öst
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
Antal platser
1
Publicerad
2021-10-29
Ansök senast
2021-11-28
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Carina Söderholm
  Verksamhetschef, Vuxenpsykiatrin östra Blekinge
  Telefon: 0455-73 59 15
  E-post: Carina Söderholm
 • Jonas Lind
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 59 73
  E-post: Jonas Lind
 • Julia Gummesson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0457-73 16 63
  E-post: Julia Gummesson

Ansökan

Referensnummer: A1065583
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?