Sommarvikariat - Administrativ assistent till Centralkassan

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal, lön, kundtjänst och centralkassa.

Arbetsbeskrivning

Du har stort intresse av att arbeta med kundkontakt. Att på ett professionellt sätt se till att patienter blir registrerade till sina besök till mottagningarna i Karlskrona och Karlshamn samt ge möjlighet till faktura, kort- eller kontant betalning för besöket. Utfärda och stämpla högkostnadsskydd till patienten. Utfärda frikort till patienter. Ge diverse patientinformation till besökare och patienter.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi, handels- och administration eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker en person med ett professionellt bemötande och en hög servicenivå som är lugn, uppmärksam, prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i grupp och vi vill att du är ansvarskännande i ditt arbetssätt oavsett vem du jobbar med. Du är stresstålig och har lätt för att kommunicera och uttrycka dig i såväl svenskt som engelskt tal. B-körkort erfordras. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Receptionist, telefonist
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt Överenskommelse. Behovet finns idag. 2 veckors introduktion ingår.
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-01-25
Ansök senast
2021-02-28
Läs mer
https://regionblekinge.se/om-region-blekinge.html

Upplysningar

  • Annica Lindgren
    Avdelningschef
    E-post: Annica Lindgren
  • Roger Ahlér
    Vision

Ansökan

Referensnummer: A1001878
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?