Vi söker sjuksköterska till avdelning 61, Infektions- och hudkliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vill du bli en del av en liten klinik som värdesätter höga ambitioner, samarbete, omtänksamhet och ett gott skratt under arbetsdagen? Infektions- och hudkliniken är en klinik i ständig utveckling där vi utmanas av nya mål. Kliniken har sin verksamhet väl samlad i en egen byggnad i Karlskrona. Vi arbetar med patienten i fokus och med kompetensutveckling för att kunna ge bästa vård till våra patienter. Infektions- och hudkliniken på Blekingesjukhuset består av en vårdavdelning, en infektionsmottagning och en hudmottagning.

Arbetsbeskrivning

Vårdavdelning 61 har 20 vårdplatser fördelade på tre arbetslag. Varje arbetslag består av läkare, sjuksköterska och undersköterska och arbetar tätt tillsammans. Vi vårdar patienter med olika former av infektioner, till exempel lunginflammation, blodförgiftning, tuberkulos och covid-19. På avdelningen vårdas även inneliggande öron-, ögon- och hudpatienter och sjukgymnast och arbetsterapeut finns också kopplade till avdelningen. Anställningen omfattar för närvarande tjänstgöring dag, kväll och helg. Som sjuksköterska hos oss får du en bred kompetens och utvecklas ständigt i din roll. Du har en arbetsledande roll och jobbar med nära kommunikation med de andra i arbetslaget. Möjligheten finns att på arbetstid så småningom vidareutbilda dig och läsa 15 högskolepoäng inom infektionssjukdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för infektions- och hudsjukdomar och vill bli en del av Infektionsklinikens glada gäng och vara med och utveckla den framtida infektionssjukvården. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och flexibilitet samt att du är engagerad och positiv. Du ska trivas med ett högt arbetstempo och kunna hålla många bollar i luften samtidigt, samt tycka om utmaningar och utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Lön
Individuell lönesättning
Antal platser
2
Publicerad
2021-09-07
Ansök senast
2021-10-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Helena Strömberg
    Avdelningschef avd 61
    Telefon: 0455-734453
  • Carina Mikaelsson
    Sjuksköterska, stf avdelningschef
    Telefon: 0455-734422

Ansökan

Referensnummer: A1052718
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?