Undersköterska till BB, Kvinnokliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på BB får du ett varierat och stimulerande arbete. Du ingår i ett team tillsammans med barnmorska och arbetar nära de nyblivna familjerna, med bland annat råd och stöd vid amning, kontroller och provtagning på mamma och barn. En väsentlig del i arbetet bygger på god kommunikation med utvecklad känsla för patientens integritet och självbestämmande. BB har ett nära samarbete med gynavdelningen där undersköterskan utför, för en vårdavdelning, sedvanliga undersköterskeuppgifter så som omvårdnad, kontroller, omläggningar, städning, ansvar för förråd etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs i din yrkesroll och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vidare har du framåtanda och en god samarbetsförmåga. Du ställer snabbt om efter rådande omständigheter och är initiativrik i ditt arbete. Lämplig utbildningsbakgrund är undersköterska eller barnundersköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete på en vårdavdelning och stickerfarenhet. Särskilt meriterande är erfarenhet av arbete med amning och nyfödda barn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kvinnokliniken
Omfattning
Deltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2022-08-31
Lön
Individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2021-10-05
Ansök senast
2021-10-17
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Jenny Hultgren
  Avdelningschef BB
  Telefon: 0455-73 46 51
 • Helen Alfzon
  Undersköterska
  Telefon: 0455-73 46 52
 • Heléne Ahlin
  Kommunal
  Telefon: 0455-73 10 00 VXL

Ansökan

Referensnummer: A1059234
Ansök

Övrig information

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?