Undersköterska till Medicinkliniken, avd. 9 i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska, och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom Nära vård. Vi bedriver verksamhet både på sjukhuset i Karlshamn och sjukhuset i Karlskrona. I likhet med hela Region Blekinge arbetar vi med att utveckla ett personcentrerat förhållningssätt. Medicinklinikens uppdrag är att ge invånarna specialiserad vård och behandling inom det invärtesmedicinska området. Vi är en processorienterad kunskapsorganisation som kännetecknas av kompetenta medarbetare, hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Kliniken består av två öppenvårdsmottagningar, två vårdavdelningar, två dialysenheter, flera dagvårdsenheter och fotvård.

Arbetsbeskrivning

Avdelning 9 har 20 vårdplatser med inriktning mot palliativmedicin, lungmedicin, njure och diabetes. Det finns ett palliativt team, kopplat till avdelningen vilket vi arbetar i nära samarbete med. På avdelningen handleder vi sjuksköterskestudenter och undersköterskeelever. Avdelningen jobbar kontinuerligt med förändrings-och utvecklingsarbete där du har möjlighet att delta. Som undersköterska arbetar du patientnära i team tillsammans med sjuksköterska. Som ny undersköterska erbjuds du introduktionsprogram och handledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Extra meriterade är akutsjukvårdsutbildning. Du är stresstålig och har förmåga att snabbt ställa om och genomföra arbetet när förutsättningar ändras. Vi arbetar i team, vilket innebär att du att du har lätt för att samarbeta med kollegor, samtidigt som du inte är rädd för att fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde; 1 september 2019 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Tidsbegränsad till
2019-12-31
Antal platser
1
Publicerad
2019-05-29
Ansök senast
2019-06-30
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Elisabeth Arebark
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-732379
  E-post: Elisabeth Arebark
 • Linda Olsson
  Kommunal
  Telefon: 0454-73 23 74

Ansökan

Referensnummer: A882992
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.